Provocatieve trainingen Time to Switch

Provocatieve trainingen op maat van jouw organisatie

Boek een provocatieve training om je individuele medewerkers, teams  of organisatie uit de dagen hun professionele vaardigheden te verruimen!

Maak kennis met provocatief coachen

Wil je weten hoe je provocatief coachen kan inzetten om de medewerkers van je bedrijf (managers, leidinggevenden, verkopers, begeleiders, hulpverleners, leerkrachten,...) of klanten/cliënten/patiënten/studenten/leerlingen aan te zetten tot meer verantwoordelijkheid, zelfsturing en autonomie?.

Wat klanten zeggen over deze kennismakingsworkshop

"Inspirerende lesgever, praktische en uitdagende oefeningen: een aanrader voor wie een switch wil brengen in de 'traditionele' manier van coachen."

Sofie Beelprez - DocentHogeschool VIVES 

"Ik vond het een heel leuke workshop. Vooral het interactieve en het onmiddellijk omzetten in de praktijk. Je straalt enthousiasme uit en kan het heel goed overbrengen."

Lieve Devlies - Loopbaancoach

Coachee

"De workshop geeft op een luchtige wijze weer dat coachen met de glimlach goed werkt om mensen nog meer in beweging te krijgen. Een aanrader voor 'open minded' mensen die deze stijl van coachen willen ontdekken!" 

Fabienne Van den Haute - Coach
Mood.coach

Provocatief werken met teams

In deze training leer je als manager/leidinggevende moeilijke teams of groepen doorgronden, er de humor van inzien, ze tegendraads aan te pakken en de meest onverhoopte resultaten te boeken. Daarnaast leer je ook heel veel over jouw eigen interventiestijl: je basishouding, wat je zelf doet tijdens communicatie en interactie en vooral: wat wel en niet werkt.

Vanuit je eigen functie, rol en stijl leer je provocatieve interventies te ontwikkelen om het team aan te zetten tot meer autonomie, verantwoordelijkheid en zelfsturing.

Wat klanten zeggen over de training provocatief werken met teams

Alexander Helleboogh, Agile Coach

"Deze training was écht onovertroffen! Op twee dagen heb ik niet alleen geleerd om anders met teams te werken; ik ben een compleet ander mens geworden..."

Jeremy Naus, Agile Coach

Ik raad de training provocatief werken met teams ten zeerste aan voor elke Agile Coach!

Miriam Elst, Product Owner

De training provocatief werken met teams is een eye opener waarbij je niet enkel je eigen grenzen aftast, maar ook het effect van verschillende interventies op een groep ervaart. 
Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.

Time to Switch dienstverlener KMO-portefeuille

Goed nieuws als je bij Time to Switch een opleiding wil volgen.

Sinds 2017 zijn wij geregistreerd als dienstverlener voor de KMO-Portefeuille.

Dat wil zeggen dat je als werkgever of werknemer bij een kleine of middelgrote onderneming beroep kan doen op financiële steun van de overheid bij het volgen van een opleiding die jouw bedrijf of organisatie ten goede komt.

Time to Switch

Time to Switch wil patronen in de maatschappij doorbreken door individuen, teams en organisaties uit te dagen om zich op verantwoordelijke, autonome en zelfsturende wijze te organiseren.

We doen dit vanuit betrokken en warm contact, aangevuld met een portie humor en gekruid met de nodige uitdaging en confrontatie!

Ken je nog organisaties en teams die klaar zijn voor een provocatieve training?

 Deel deze pagina